Adéu a l'ascens


  • Comparteix:

El Júnior masculí d'hoquei herba perd 6-3 al camp del líder Real Sociedad de Tenis i perden tota opció d'ascens a Divisió d'Honor 'A'. Els homes de Pablo Suárez no tenen opció en cap moment i hauran d'esperar a la propera temporada per pujar.

El Júnior masculí depenia de masses factors per pujar de categoria. El primer, guanyar a Santander contra el líder invicte RS Tenis. La segona, que el Complutense no guanyés el seu partit contra el Caja Cantabria Sardinero. I cap de les dues coses ha passat. Per tant, caldrà esperar una temporada més per retornar a la Divisió d'Honor "A".

En el seu partit, el Júnior no ha tingut opcions contra el líder. La necessitat de victòria ha fet arriscar massa als blau-i-negres, que han vist com el Tenis aprofitava dos contraatacs per col·locar-se amb un 2-0 que tirava per terra les opcions d'ascens. Abans dels descans, els homes de Pablo Suárez han vist com els càntabres aprofitaven un penal per marxar amb tres gols d'avantatge al marcador.

A la represa, el Júnior ha hagut d'arriscar molt més. I el Tenis ho ha aprofitat per ampliar el resultat transformant els penals que han tingut. Els blau-i-negres han pogut refer-se arribant al 5-3, però un nou penal ha deixat el marcador en el 6 a 3 definitiu.

Amb la derrota, el Júnior s'oblida de pujar de categoria aquesta temporada. Albert Garcia, jugador santcugatenc, explica que l'equip està decebut, però amb ganes d'iniciar la propera temporada per pujar de categoria.

Albert Garcia

Som conscients que l'any que ve tindrà el mateix objecvtiu: pujar. Evidentement, som un equip jove que estarà més curtit. L'any que ve segur que anirà millor.


La setmana que ve es disputa l'última jornada, però després de la victòria del Complutense les places d'ascens estan decidides. El Júnior no està entre els escollits, i caldrà esperar a la propera temporada per tornar a la màxima divisió de l'hoquei estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.