ENTITATS: Dissabte, inauguració del nou Júnior i partit commemoratiu amb la selecció espanyola sots-21


  • Comparteix:

Des de les dotze del migdia, i després del partit entre l'equip masculí del Júnior i la selecció espanyola sots-21 es realitzen els diferents actes d'inauguració de les noves instal·lacions del Júnior. Entre les novetats destaquen un camp d'hoquei herba i un camp de futbol 7 de gespa artificial. L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder serà un dels assistents a aquesta inauguració.

La jornada ha començat amb el partit commemoratiu entre el conjunt masculí del Júnior i la selecció espanyola sots-21, previst per a dos quarts d'onze del matí. A banda de celebrar la inauguració de les noves instal·lacions, aquest enfrontament també servirà per celebrar l'ascens del conjunt de Toni Forrellat a la divisió d'honor.

Després d'aquest partit tindrà lloc l'acte inaugural. A partir de les 12 del camp d'hoquei on hi haurà una sacada d'honor. Seguidament s'inaugurarà el camp de futbol 7 i cap a dos quarts d'una del migdia el nou edifici, on es tallarà la cinta.

Les autoritats, acompanyats pels directius del club, visitaran les instal·lacions del nou edifici. L'acte es tancarà amb un aperitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.