El juvenil del Júnior debuta a la Copa davant el Tenis


  • Comparteix:

El conjunt juvenil femení del Júnior debuta a la Copa d'Espanya amb golejada. Les santcugatenques derroten per 6 a 0 al Tenis en un matx fàcil per les blau-i-negres. L'equip entrenat per Dani Sen s'enfronta dimecres davant l'Alcalà.

Segures, molt segures. Amb aquesta mentalitat va l'equip femení del Júnior a buscar el seu primer títol: la Copa d'Espanya. Les blau-i-negres, que de moment estan fent una temporada excel.lent, arriban a aquest Campionat amb un estat de joc i motivació òptims, ja que els resultats que han obtingut a la lliga han estat molt satisfactòris. En la primera edició d'aquesta Copa d'Espanya, el Júnior va quedar segon després de perdre en la final davant l'Egara l'equip santcugatenc és un dels clars aspirants. Per aconseguir el títol haurà de passar primer del seu grup. Hi ha dos grups, l'A on estan el Júnior, l'amfitrió, l'Egara, la Real Societat Tennis i l'Alcalà, i el B amb l'Olimpia. l'Atletic Terrassa, el Club de Campo i el Jolaseta. No hi haurà semifinals, només finals amb els dos primers de cada grup i tercer i quart lloc amb els segons.

L'entrenador del Júnior, Dani Sen, creu que l'equip més complicat del grup serà l'Egara. Segons ell els dos equips estan molt igualats i pot passar qualsevol cosa.

Dani Sen

El matx més difícil serà contra l'Egara, ja que és l'amfitrió i està a un nivell molt bo.


Després de veure el bon rendiment del Júnior a la lliga i de mostrar que ara per ara és un dels cinc millors equips d'Espanya.
Com ja hem comentat el Júnior tindrà que superar a l'Egara en el grup A i aquest serà un matx, segurament, molt vibrant i amb molta intensitat. Les apostes diuen que si el Júnior passes com a primer tindria moltes opcions de guanyar, ja que qualsevol rival que toques a la final no estaria al gran nivell de les santcugatenques, o això almenys és que s'ha vist als partits de la lliga regular. Però en una final, si s'arriba, mai se sap.

Dani Sen diu que l'equip del Júnior és molt competitiu i que l'objectiu és estar el més a d'alt possible.

Dani Sen

Si treballem com ho estem fent fins ara crec que les coses sortiran com han de sortir. Guanyar la Copa és l'objectiu.


La II Copa d'Espanya ha començat amb bon peu pel Júnior que ha golejat per 6 a 0 al Tenis i dimecres l'espera l'Alcalà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.