Les juvenils del Júnior es fan amb la Copa d'Espanya


  • Comparteix:

El juvenil femení del Júnior es proclama campió de la segona edició de la Copa d'Espanya d'hoquei herba, disputada a Terrassa. El conjunt santcugatenc venç l'Atlètic 3 a 2 a la final, superant així la segona plaça aconseguida l'any passat.

La segona ha estat la definitiva. Si l'any passat el conjunt santcugatenc es va quedar a les portes del títol, aquest no se l'ha deixat perdre. L'equip entrenat per Dani Sen va fer el més complicat, derrotar en el penúltim partit abans d'arribar a la final l'Egara, vigent campió, per plantar-se a la final amb totes les de guanyar.

La final davant l'Atlètic Terrassa va ser per un Júnior que es va avançar en el marcador i sempre va anar per davant. Curiosament els gols, tots de penal-còrner, els van fer 3 defenses Cristina Riba, Margarita Vila i Berta Úrsul. L'entrenador Dani Sen explica còm va anar aquest partit.


Dani Sen

Al principi hem tingut una mica la sort de cara, però hem insistit i al final hem creta moltes ocasions.


L'any passat, amb la primera edició d'aquesta Copa el Júnior es va veure superat a la final per l'Egara. Aquest any les santcugatenques no han fallat i han acabat fent seu aquest títol. Dani Sen assegura que aquest triomf és el resultat del treball fet des de la primera Copa.

Dani Sen

L'any passat la Copa va ser per aprendre i aquest ja es comencen a veure els resultats.


Aquest és el primer títol del juvenil del Júnior aquesta temporada, però tot apunta que no ser`a l'últim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.