Júlia Menèndez i Maria Romagosa a punt per disputar l'Europeu de sala


  • Comparteix:

La selecció espanyola d'hoquei sala marxa avui cap a Itàlia amb les santcugatenques Júlia Menèndez i Maria Romagosa per disputar l'Europeu B. L'objectiu del combinat espanyol és classificar-se entre els dos primers per pujar de categoria i també disputar el campionat del món del 2007.

Fa uns quants anys que la selecció espanyola d'hoquei sala no participava en un europeu. La selecció que dirigeix Pablo Usoz disputa el campionat d'Europa B amb la intenció de quedar entre els dos primers classificats i així pujar a la categoria A. Si aquest fet es produís també donaria dret al combinat estatal a jugar el campionat del món que se celebrarà a Aústria l'any 2007.
El primer que cal fer és un bon paper a Itàlia. Dues santcugatenques, Júlia Menèndez i Maria Romagosa, representaran al Júnior en aquest europeu. Espanya ha quedat enquadrada al grup A amb l'amfitriona, Itàlia, Lituània i Suïssa.
El debut del combinat estatal serà aquest divendres amb dos enfrontaments. El primer davant Lituània a les dues de la tarda i el segon, contra Itàlia a les set. Dissabte, les de Pablo Usoz juguen a les dotze davant Suïssa. Depenen dels resultats jugarien les semifinals o lluitarien pel cinquè al vuitè lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.