Actuació discreta de la selecció espanyola sots 21 al Quatre Nacions


  • Comparteix:

La selecció espanyola sots 21, amb les santcugatenques Maria Romagosa, Janina Casanova i Júlia Menèndez, queda última en el torneig Quatre Nacions d'hoquei herba disputat a Alcalá La Real. El combinat estatal només pot empatar contra Anglaterra i perd amb Alemanya i Holanda. Aquest torneig ha servit de preparació per l'Europeu que es disputa a finals de mes a Catània.

Quatre de les millors seleccions sub 21 d'Europa es reunien aquest cap de setmana a la localitat andalusa d'Alcalá La Real per disputar el Quatre Nacions d'hoquei herba. Tan Alemanya, Holanda, Anglaterra com Espanya arribaven a la cita amb l'objectiu de fer un bon paper i guanyar. Tot i això, el fet que a finals de juliol es disputi l'Europeu a Catània ha fet que aquest torneig hagi servit més aviat com un banc de proves pels entrenadors.

La selecció espanyola arribava a la cita amb les santcugatenques Maria Romagosa, Janina Casanova i Júlia Menéndez a les seves files. Tot i que el conjunt estatal ha estat a un nivell prou bo, li ha faltat eficàcia de cara a la porteria rival i això ha fet que es classifiqués en l'última posició amb només un punt.

Espanya va debutar divendres contra Holanda en un partit molt igualat però en el que les jugadores espanyoles van estar negades davant de la porteria rival. Al final, les holandeses es van imposar per 2 gols a 0. Dissabte, el combinat espanyol i Anglaterra van jugar un partit espectacular, que va acabar amb empat a 3 i on el joc ofensiu va primar per sobre les defenses. Finalment, en l'últim partit del campionat, les espanyoles no van tenir cap opció davant del conjunt campió, la selecció Alemanya, i van caure per 4 a 0.

Després d'aquest Quatre Nacions, arriba l'hora de la veritat pel conjunt espanyol: l'Europeu de Catània que es disputarà del 23 al 30 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.