Romagosa classifica a Espanya per les semifinals de l'Europeu sots 21


  • Comparteix:

Un gol de Maria Romagosa classifica a la selecció espanyola sots 21 d'hoquei herba per les semifinals de l'Europeu en derrotar a Holanda per 2 a 1. L'altra santcugatenca, Júlia Menèndez, també té una bona actuació. El rival del combinat estatal podria ser Alemanya o Anglaterra que s'enfronten aquesta jornada.

El combinat estatal sots 21 ha començat amb pas ferm a l'Europeu d'hoquei herba d'aquesta categoria a la ciutat italiana de Catània. El conjunt, que dirigeix Àngel Laso, ha guanyat els seus dos partits i per tant, ja està classificat per a semifinals a falta d'una jornada per finalitzar la fase prèvia. La selecció espanyola va tenir molts problemes per derrotar a Holanda, que encara no ha guanyat cap partit, i es va acabar imposant per 2 a 1 amb un gol de la santcugatenca, Maria Romagosa. El grup A està encapçalat per Espanya amb sis punts, Itàlia i escòcia amb 3 i finalment Holanda amb 0.
En el grup B hi ha un doble empat a sis punts amb Holanda i Alemanya, ja classifiacdes per semifinals a l'espera de saber quina és la primera de grup.
Un Europeu que s'ha iniciat molt bé per la selecció espanyola, però que encara té molt camí per recòrrer.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.