Triomf contundent de les noies


  • Comparteix:

El femení del Júnior compleix amb els pronòstics i supera per 3 gols a 6 al Jolaseta, cuer de la Divisió d'Honor. Les d'Adrian Lock continuen terceres perseguint al Polo i el Club de Campo, segon i primer classificat respectivament.

Si es vol ser candidat al títol, hi ha certs partits que no es poden perdre. I el de diumenge entre basques i catalanes és un d'ells. Les de Getxo són probablement el pitjor conjunt de la categoria, on han guanyat tan sols un partit de setze possibles.
Les santcugatenques han fet valer la seva condició de favorites i no han tingut excessius problemes per derrotar un conjunt local que, això sí, ha aconseguit marcar tres gols.
Escoltem el tècnic local Adrian Lock, qui es mostra escèptic davant la possibilitat que Polo i Club de Campo punxin d'aquí al final de lliga

Adrian Lock

Hem de guanyar els nostres partits i esperar que algú dels de dalt falli


.
La setmana que ve sembla repetir-se la història ja que el Júnior rep la visita del Taburiente, penúltim classificat de la Divisió d'Honor. Guanyar serà, novament, una obligació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.