El Júnior femení debuta a la lliga davant el Jolaseta


  • Comparteix:

El Júnior femení d'hoquei herba debuta a la lliga diumenge davant el Jolaseta. Les santcugatenques parteixen com una de les candidates a endur-se el títol. El retard de l'inici de la lliga es deu al Mundial d'hoquei herba femení disputat a Madrid a finals de setembre.

Per fi arriba la lliga per a les noies del Júnior. Després de l'intens Mundial de Madrid, que ha fet enderrerir l'inici de les competicions, i de la Copa de Catalunya, que ha servit de preparació, ha arribat la hora de la veritat, el debut a la lliga. I per començar un equip no gaire conegut per les santcugatenques, el Jolaseta basc, que acaba de pujar de categoria. Tot i això, la jugadora blau-i-negre Maria Romagosa avisa que s'haurà de lluitar molt per aconseguir la victòria.

Maria Romagosa

A aquesta lliga tots els partits són durs, i nosaltres ens hem d'adaptar al nou entrenador. Es preveu un equip de molta lluita

Aquest partit suposa, a més, el debut a la banqueta d'Andrés Barrientos en un partit de lliga. De moment, el tècnic té l'experiència del Campionat de Catalunya, on les santcugatenques van quedar en quart lloc. Tot i que s'esperava més de les blau-i-negres en aquest campionat, Romagosa treu importància a aquest quart lloc. Per la santcugatenca aquella competició servia bàsicament perquè l'equip agafés conjunció. Un objectiu que per Romagosa s'ha complert.

Maria Romagosa

La Copa Catalunya servia per acoplar-nos, per tant no ens va afectar psicològicament la classificació

Per tant, tot preparat perque el Júnior comenci una nova temporada a la Divisió d'Honor.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.