Especial Copa de la Reina al Júnior


  • Comparteix:

Estem a menys de 24 hores per l'inici de la copa de la reina d'hoquei herba que acull el Júnior a les seves instal.lacions. Avui hem volgut radiografiar als diferents conjunts participants i copçar les seves possibilitats en el torneig.

Cal avançar que tots els entrenadors han respós amb molta prudència, i no s'han volgut mullar gaire.
El partit que donarà el tret de sortida a la 22a edició de la copa de la reina d'hoquei herba serà aquest dijous a la una del migdia entre el Club de Campo i el Jolaseta. El tècnic de l'equip madrileny, Xavi Arnau, modest tot i que el seu equips sigui el líder invicte a la lliga regular.

Xavi Arnau



El Jolaseta té poques opcions davant el líder invicte de la lliga regular. Així ho explica l'entrenador basc,

El segon matx de la jornada es disputarà a dos quarts de dues del migdia entre el Polo i la Reial Societat de Sant Sebastià. Un dels partits més igualats. El tècnic del Polo, Martín Polo, avisa que l'equip s'ha de reestructurar ja que arriba amb moltes baixes.

Martín Pailos


Pel que fa a l'entrenador de la Reial Societat, Carlos Castaño, explica que el seu equip està format per jugadores locals, sense cap internacional, i sap que el Polo serà un rival complicat, ja que després del Club de Campo és el favorit per endur-se la Copa.

Carlos Castaño


I l'últim partit de la primera jornada de demà, Atlètic Terrassa - Taburiente. El tècnic del Terrassa, Arseni Sangé, creu que le seu equip posssibilitats, però també s'apunta al carro del "s'ha d'anar partit a partit".

Arseni Sagés


I pel que fa al tècnic del Taburiente, Carlos Garcia creu que el partit amb l'Atlètic Terrassa serà molt disputat.

Carlos Garcia
























  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.