Reforç alemany pel Júnior femení


  • Comparteix:

El Júnior femení d'hoquei herba fitxa la jugadora de la selecció alemanya Julia Müller. La incorporació de la jugadora estava prevista a l'inici de temporada, però per estudis Müller no ha pogut venir al Júnior fins ara. L'alemanya és l'única novetat que presentarà l'equip santcugatenc a la segona volta de la lliga.

Reforç internacional pel Júnior femení. Quan l'equip santcugatenc reprengui la lliga l'11 de març, podrà comptar en la seva aliniació amb dues jugadores de la selecció alemana. D'una banda, Jennifer Plass jugadora del Júnior des de fa unes temporades i de l'altra, el nou fitxatge, Júlia Müller. Tot i que l'acord amb la jugadora ja es va fer a principis de temporada, Müller no s'ha pogut incorporar a l'equip fins aquest mes per estudis. L'alemanya arriba a punt per començar a preparar la segona volta de la lliga.

El director tècnic de la secció d'hoquei herba del Júnior, Toni Forrellat, assegura que la nova jugadora aportarà bon joc i experiència a l'equip.

Toni Forrellat

La Júlia Müller aportarà experiència i bon joc a l'equip. És un reforç molt important


Müller és l'únic fitxatge del club d'aquest 2007. Forrellat espera que la nova jugadora ajudi l'equip santcugatenc a assolir els seus objectius de lliga i de temporada.

Toni Forrellat

Estem convençuts que assolirem els objectius marcats al principi de la temporada


La pròxima cita de lliga de les noies d'Andrés Barrientos és l'11 de març a casa davant el Taburiente.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.