Debut amb triomf de Lluís Martín com a tècnic del Júnior

El Júnior femení d'hoquei herba derrota al Jolaseta per 0 a 2 en el debut del nou tècnic blau-i-negre Lluís Martín. Les santcugatenques deixen pràcticament sentenciat el matx a la primera meitat i després es dediquen a mantenir l'aventatge.

L'equip femení del Junior s'ha imposat al Jolaseta per 0 gols a 2 en el que ha estat el debut de Lluís Martín com a entrenador santcugatenc. El nou tècnic , que aquestes últimes temporades ha dirigit les jugadores del Terrassa i la selecció espanyola sub-18, ha arribat al Junior i s'ha fet notar amb aquesta primera victòria santcugatenca de la segona volta. Martín comenta com han estat els gols de Julia de Muller i de Maria Romagosa i com s'ha desenvolupat el partit.

Lluís Martín

ens hem avançat amb un gol de penal i a la segona part amb una jugada de dos contra u

El rival d'aquesta jornada ha estat el Jolaseta, vuitè classificat a la Divisió d'Honor, i que es trobava a quatre punts de les santcugatenques. Lluís Martín parla del rival.

és un equip ordenat, han fet el que han pogut

El tècnic ha comentat que l'estratègia que seguirà l'equip serà la de millorar l'esquema de joc amb el que ha treballat fins ara. Amb aquest triomf, el Júnior és quart, a dos punts del segon i tercer, Atlètic Terrassa i Polo. El pròxim partit de les blau-i-negres serà contra el Taburiente, setè classificat.