Presentació de la nova Junta directiva del Júnior


  • Comparteix:

La nova junta directiva del Júnior, encapçalada per Miki Ranera, seguirà la línia de l'anterior president. Ranera ha expressat el desig de continuar els projectes iniciats per Xavier Riba. Conciliar esport, educació i família és el principal objectiu del nou president.

La nova junta directiva del Júnior, encapçalada per Miki Ranera, es va presentar aquest dimarts de manera oficial, però a la pràctica ja fa prop d'un mes que Ranera exerceix com a màxim mandatari del club. El passat 26 de febrer es feia oficial que Ranera seria el nou president en substitució de Xavi Riba en ser l'única candidatura que es presentava al càrrec.

La nova junta ha volgut destacar el paper de l'anterior i ha assegurat que el seu objectiu és continuar els projectes iniciats per l'equip de Xavi Riba. Miki Ranera afirma que són un equip jove que arriba a la presidència del Júnior amb moltes ganes de fer coses i amb un lema: Unir esport, educació i família.

Miki Ranera

Seguirem la tasca iniciada per l'anterior junta. Volem consolidar el projecte de Xavi Riba


A més d'aquestes propostes, Ranera també ha afirmat que volen millorar la comunicació interna entre club i socis i l'externa, en aquest cas amb els mitjans de comunicació.

Miki Ranera, però, no estarà sol al timó de la presidència. L'acompanyaran dos capitans més, els vicepresidents Sergi Renieblas i Marcos Hoffmann. Tots dos, a més, seran els caps de les seccions de futbol i hoquei herba respectivament.

Des de la secció de futbol, Renieblas s'ha marcat l'objectiu d'augmentar el nombre de practicants i millorar els resultats esportius.

Sergi Renieblas

Volem incrementar el nombre de practicants de la secció de futbol i millorar els resultats esportius


Pel que fa a l'hoquei herba, el nou responsble Marcus Hoffmann també ha parlat d'aconseguir bons resultats, però sobretot en els conjunts masculins, ja que el rendiment del femenins fins el moment està sent bo. Hoffmann ha explicat que posaran tots els seus esforços en els esportistes de 14 a 18 anys perquè són el futur del club.

Marcos Hoffmann

Ens centrarem en els i les esportistes entre 14 i 18 anys. Són el futur i present del club


El nou president, Miki Ranera, ha resumit els seus propòsits amb la nova junta amb dues paraules, 'esperit Júnior'. És a dir, abans d'esportistes som persones. Enguany el Júnior celebra els seus 90 anys d'existència i l'acte central serà un sopar-col·loqui amb l'entrega dels premis 'esperit júnior´als esportistes de l'entitat que millor rendiment tinguin a la present temporada.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.