Polo-Junior, amb la 3a plaça en joc


  • Comparteix:

Júnior i Reial Club de Polo es disputen aquest diumenge a les 12 del migdia la tercera posició del campionat de lliga de la Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba. Les santcugatenques vénen d'empatar a 1 gol amb el Club Deportiu Terrassa.

Ja som a la 13a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba femení, i el Júnior FC segueix en bona línia. Després de la primera volta, amb el canvi d'entrenador que va portar Lluís Martín a la banqueta, l'equip santcugatenc ha encadenat un seguit de bon resultats en els que encara no coneix la derrota. Una bona mostra d'això, és l'enfrontament del passat cap de setmana a casa davant el CD Terrassa. Després d'anar tot l'enfrontament per darrere al marcador, Perla Casey va aconseguir el definitiu 1 a 1 en el temps de descompte. Aquest resultat deixa el conjunt blau-i-negre en la quarta posició del campionat de lliga amb 18 punts, curiosament el mateix nombre de punts que el tercer classificat, el RC Polo, proper rival de les santcugatenques. Aquesta coincidència de punts fa que per la jugadora Lucía Manes la victòria sigui molt important.


Lucía Manes

Guanyar és important perquè estem amb els mateixos punts que elles i volem acabar terceres



I és que diumenge, a les 12 del migdia al camp Eduardo Dualde de Barcelona, Polo i Junior FC s'enfrontaràn amb la 3a posició del campionat. Manes explica com és l'equip barceloní i que han de fer per endur-se la victòria.


Lucia Manes

És un equip que no és gens fàcil. Sortirem a jugar d'igual a igual



Un duel en el que les jugadores de Lluís Martín no podran comptar amb Jeniffer Plass, que arrossega molèsties a l'esquena. Aquest és un partit amb trampa, ja que si el Júnior perd, veuria de ben a prop les urpes del 5è classificat, la Reial Societat. L'únic precedent d'aquesta temporada 2006/2007 és l'empat a un del partit d'anada a les instal·lacions del Júnior FC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.