Tot a punt


  • Comparteix:

Les tres santcugatenques del Júnior que formen part de la sub-21 es preparen per debutar divendres al 4 Nacions de València. Les espanyoles entrenades per Angel Laso inicien la competició contra Anglaterra a les sis de la tarda.

Janina Casanova, Paula Pastor i Andrea Puig estan a poques hores de debutar. Ho faran, com les seves companyes de selecció, avui a les vuit del vespre contra Anglaterra. I, dissabte, sense quasi temps de recuperació, a les sis de la tarda, Espanya-Alemanya. Diumenge, últim partit, a les 12 del migdia, les d'Angel Laso s'enfronten a Holanda. Per tant, frenètica activitat la que hi haurà durant tot el cap de setmana a les instal·lacions de La Dehesa del Saler.
Des del programa l'esportiu de Ràdio Sant Cugat, hem pogut parlar amb el selccionador nacional Angel Laso. Escoltem l'entrevista que li feia el nostre company Eric Jiménez.


Ángel Laso



Veurem el rendiment que les tres santcugatenques ofereixen en aquest 4 Nacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.