Triomf del Junior femení a Cantàbria


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba derrota al Sardinero per un gol a dos a la sisena jornada de la Divisió d'Honor femenina. Un gol de Lucía Manes a falta de deu minuts dóna el triomf a les santcugatenques.

Un dels tòpics de l'esport diu que les lligues es guanyen a camps d'equips petits. I això, guanyar, és precisament el que han fet les noies d'Adrian Lock, al imposar-se per la mínima a Santander, davant el penúltim classificat.
Les coses no han començat del tot bé, ja que les càntabres s'han avançat al marcador en la primera meitat, que ha estat molt fluixa pel que fa a les santcugatenques. Al segon temps però, s'han girat les tornes i primer Maria Romagosa i després Lucía Manes han donat el triomf a les blau-i-negres. Menció especial mereix l'argentina, que ha anotat l'un a dos definitiu a falta de deu minuts, en el que era la seva reaparició després de l'operació d'espatlla a la que s'ha sotmès aquest estiu.
Sí bé falta brillantor en el joc, Lock es mostra molt content amb la trajectòria de l'equip.

Adrian Lock

Seguim sumant i això és el que ens porta a ocupar la segona posició


I seguir sumant és precisament l'objectiu que s'ha marcat el tècnic santcugatenc de cara a la propera jornada. Les blau-i-negres reben el Jolaseta, en un partit teòricament assequible ja que les visitants ocupen l'última posició de la Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.