Reis de l'empat


  • Comparteix:

El Junior masculí empata a casa a un gol contra el Pozuelo. Els santcugatencs són cinquens i estan a dos punts de les posicions d'ascens.

La victòria és l'assignatura pendent del Junior masculí d'hoquei herba aquesta temporada, ja que un equip que vol ascendir de categoria no pot ser el rei de l'empat. En el partit disputat al Lluís Serrahima de Sant Cugat, els homes de Pablo Suárez no han pogut superar a un Pozuelo molt ben situat al mig camp, i que s'ha avançat en el minut 4 mitjançant un penal corner. Durant tot el primer temps, el conjunt visitant ha controlat el matx i no ha deixat combinar als santcugatencs.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica de joc; la possesió pel Júnior, però amb un joc sense profunditat. La situació ha canviat a partir del gol de l'empat local, en un ràpid contratac materialitzat per Albert García. Els santcugatencs han tingut uns minuts d'inspiració ens els que han pogut aconseguir el gol de la victòria, pero el Pozuelo ha tornat a adormir el partit i finalment s'ha mantingut l'empat. Tot i ser només un punt, el més important es sumar tal i com diu Pablo Suárez entrenador del Junior.

Pablo Suárez

En una lliga de dos punts, l'empat és tant important com aconseguir el triomf



Ara els santcugatencs, cinquens a la classificació, esperen la visita a Ourense, on el triomf es presenta com a essencial, ja que Taburiente i Jolaseta, rivals directes dels santcugatencs, s'enfronten entre ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.