Un nou empat

El Junior empata a casa a 1 gol contra el Caja Cantabria Sardinero. Els santcugatencs es situen a dos punts de l'ascens.

Nou empat del Junior i ja en van vuit. Els santcugatencs es confirmen com els reis de l'empat de la Divisió d'Honor B d'hoquei herba. Els homes de Pablo Suárez son incapaços de superar al Caja Cantabria Sardinero, rival directe per l'ascens, i empaten a un gol després de situar-se darrere en el marcador tot i tenir les millors ocasions durant tot el partit.

El primer temps ha estat marcat per ràpids contraatacs per part dels dos equips, amb ràpides transicions d'una porteria a l'altre. En els primers minuts de la segona meitat, el Junior ha disposat de clares ocasions per inaugurar el marcador, però ha estat el Sardinero, en un penal corner qui s'ha avançat. Semblava que els dos punts volaven del Lluís Serrahima, però en el minut 26, Hugo Fernández ha empatat pel Junior, transformant una centrada d'Ayala i posant l'empat a 1 gol definitiu.

Ezequiel Paulón, jugador del Junior, ens dóna la seva visió del partit.

EZEQUIEL PAULÓN

Ha estat un partit molt dur, els dos equips hem intentat guanyar per lluitar per l'ascens. Hem tingut més ocasions però no les hem aprofitat. En joc hem fet el que havíem plantejat, però hem fallat massa a la seva porteria.

Un punt més pel Junior que després de la victòria del Jolaseta contra el Pozuelo (4-0) té l'ascens a dos punts.