Cita amb la història


  • Comparteix:

El Junior cau derrotat per 0 gols a 4 davant el Club Deportiu Terrassa i es jugarà el títol de la Divisió D'Honor diumenge a dos quarts d'una del migdia a Sant Cugat. L'efectivitat de les egarenques ha estat l'element determinant en el segon partit d'aquesta final.

Un efectiu i ben organitzat CD Terrassa ha aconseguit forçar el matx de desempat que, com dissabte, també es jugarà al Lluís Serrahima. Les noies d'Adrian Lock hauran de millorar molt la imatge mostrada si volen aconseguir el primer títol de la història. Massa errors no forçats, excessives pèrdues de pilota i baixa efectivitat han sentenciat un Junior que poc tenia a veure amb el de Les Pedritxes.

Per contra, les egarenques s'han trobat sempre molt còmodes sobre el terreny de joc, esperant els errors locals per sortir en ràpids contraatacs. Al descans, el marcador mostrava un contundent 0 a 3.

Però les blau-i-negres han d'oblidar el més aviat possible el matx d'aquest dissabte i centrar-se ja en l'últim i definitiu partit. Aleshores ja no hi haurà marge d'error. Serà tot a una carta. Guanyar o perdre. Fer història o quedar-se a les portes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.