Santcugatenques a l'Europeu?


  • Comparteix:

Les santcugatenques Andrea Puig, Janina Casanovas i Paula Pastor esperen disputar l'Europeu sub 21 amb la selecció espanyola d'hoquei herba. La llista definitiva es coneixerà aquest cap de setmana.

Molts números tenen les jugadores del Junior, Andrea Puig, Paula Pastor i Janina Casanovas, per disputar l'Europeu sub 21. Les tres han jugat amb el primer equip i són les actuals subcampiones de la lliga. Aquest fet juntament amb l'experiència que han assolit amb el conjunt santcugatenc fa que les santcugatenques tinguin moltes possibilitats d'entrar a la llista definitiva per a la disputa del Campionat d'Europa sub21.


En els propers dies, el seleccionador Pablo Usoz donarà a conèixer la llista definitiva. La selecció espanyola comença aquest campionat diumenge 20 de juliol. Les espanyoles, que seran les amifitriones, han quedat enquadrades amb Holanda, Bèlgica i Alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.