Volant cap a Pekín


  • Comparteix:

Romagosa és una de les dues santcugatenques de la selecció espanyola

Romagosa és una de les dues santcugatenques de la selecció espanyola

Júlia Menéndez i Maria Romagosa, les dues santcugatenques que participaran als Jocs Olímpics en hoquei herba, ja es troben a Pekín. Les jugadores del Junior esperen fer un bon paper a les Olimpíades, on tenen opcions d'aconseguir medalles.

Després de la preparació a Terrassa, amb tres amistosos contra la selecció d'Irlanda, la selecció espanyola femenina d'hoquei herba ja es troba a terres xineses per encara els Jocs Olímpics. Les dues representants santcugatenques, Maria Romagosa i Júlia Menéndez, encaren les seves primeres olimpíades amb molta il·lusió. I, sobretot, esperança de fer un bon paper, i, si pot ser, aconseguir una medalla.

Maria Romagosa valora la cita olímpica.


MARIA ROMAGOSA

Ens a costat molt arribar fins aquí i ara partit a partit i veure que podem fer. Estem pensant en acabar aquest dies de preparació que tenim més i a tope.



La selecció entrenada per Pablo Usoz està enquadrada en el grup B, amb rivals com Alemania, Bélgica o Corea del Sud. El debut serà el proper 10 d'agost, a dos quarts d'onze hora local (02.30h a Catalunya), contra les amfitriones, la Xina.



  • Comparteix:

COMENTARIS

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssss

ikram. Enviat el 9/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.