Perden contra Holanda

La selecció espanyola d'hoquei herba femenina participant en els Jocs Olímpics cau contra Holanda per 2-0. Les espanyoles es juguen la setena plaça contra els EEUU aquest dimecres.

Les santcugatenques Maria Romagosa i Júlia Menéndez i les seves companyes de selecció no han pogut fer res contra les holandeses, campiones del món i subcampiones olímpiques, que s'han mostrat clarament superiors en un partit de tràmit.

Holanda no s'ha avançat en el marcador fins al minut 22, després d'un penal corner, i a partir d'aquí ha passat a dominar més còmodament el partit. No obstant això, les noies d'Usoz s'han animat a la segona part però les ocasions fallides i la manca de sort han propiciat una derrota que s'ha vist arrodonida amb un gol de l'holandesa Ellen Hoog en l'últim minut de partit.

El proper dimecres dia 20 d'agost, les noies d'Usoz jugaran el seu darrer partit als Jocs Olímpics de Pequin i intentaran aconseguir la setena plaça davant de la selecció dels EEUU.