El Junior es reforça


  • Comparteix:

El conjunt femení d'hoquei herba del Junior compta amb cinc fitxatges nous per la nova temporada. Amb aquests reforços, el club pretén arribar de nou als play-offs pel títol, i aquest cop sí, endur-se la seva primera lliga.

Una portera, dues defenses i dues davanteres. Aquests, són els cinc reforços que el conjunt d'Adrian Lock rep aquesta temporada. Julia Leirado, procedent del Club de Campo i segona portera de la selecció sub 21, serà la tercera portera del Junior.

A la línia defensiva, torna Eulàlia Marcé, fins ara a les files del segon equip. L'altra defensa, Gemma Lucas, procedeix de l'Atlètic de Terrassa. Tot i que en principi es va fitxar per dur la iniciació de les escoles, tornarà a jugar després de dues temporades sense fer-ho, degut a una lesió.

A la davantera també hi ha hagut canvis. D'una banda Hayley Brown, l'anglesa arriba al club santcugatenc després d'haver estat seleccionada per jugar els passats Jocs Olímpics amb la Federació Anglesa, tot i que al final no va jugar per la seva joventut. D'altra banda, l'holandesa Sem Henkelman amb molt bon joc i encert de cara a porteria.

El vicepresident de la secció d'Hoquei Herba del Junior, Marcos Hofman, valora el nou grup blau-i-negre



Marcos Hofman

Tenim una mitja i una davantera molt forta. Des del punt de vista de l'atac, tenim la millor plantilla.


Les d'Adrian Lock tenen fins el 12 d'octubre per adaptar-se les unes amb les altres, i agafar un altre cop el ritme de joc.Les dues jugadores que no han tingut massa descans aquest estiu, Maria Romagosa i Júlia Menéndez van assistir a la recepció que aquest dimarts per la tarda va oferir el President Montilla al Palau de la Generalitat. Montilla va rebre tots els olímpics catalans, que han tornat de Pequín amb diploma o medalla.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.