Dominen, però acaben perdent


  • Comparteix:

El Junior masculí cau per 0 a 1 davant el Vallès Esportiu a la quarta jornada de la Divisió d'Honor B d'hoquei herba. Els santcugatencs porten el pes del partit, però mostren molt poca efectivitat cara a porteria.

Un pal, cinc penals corner i mostres de bon joc no son suficients perquè el Junior aconsegueixi doblegar el Vallès Esportiu. Els santcugatencs continuen sense aconseguir cap gol a casa, i sumen dues derrotes en els dos partits disputats en el Lluís Serrahima.

En la primera part, el joc ha estat més igualat, tot i que el Junior ha dominat més el partit. A la represa, el Vallès Esportiu ha marcat l'únic gol del partit aprofitant un penal corner. A partir d'aquí els santcugatencs han intensificat el seu domini fins al final, però s'han mostrat inoperants davant la porteria rival.

L'entrenador del Junior, Xavier Galí, creu que han de millorar en alguns aspectes per començar a sumar victòries.

Xavier Galí

Si no fas gols no guanyes. Hem tingut ocasions però no hi ha hagut manera, i ells amb dos penals han aconseguit un gol. Hem de millorar per canviar tot allò que no ens deixa guanyar els partits.


La propera jornada el santcugatencs visiten el camp del CH Barrocas a Ourense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.