El Junior no pot amb l'Atlètic

El Junior perd per 5 gols a 2 davant l'Atlètic Terrassa, a la 4a jornada de la Divisió d'Honor femenina. Les santcugatenques deixen escapar un avantatge de 0 a 2 i sumen ja 2 derrotes en 4 partits.

El millor del Junior aquest cap de setmana a Terrassa han estat els primers vint-i-cinc minuts de partit. Concentració, intensitat i efectivat que han permès a les santcugatenques avançar-se per zero gols a dos al marcador.
Però a partir d'aquí, la desfeta. Dos gols de penal-córner han deixat el dos a dos amb el que s'ha arribat al descans. I la segona meitat ha seguit amb aquesta tònica. Domini de l'Atlètic amb un Junior que ha abaixat el cap i d'aquí, al cinc a dos definitiu.
Escoltem la portera blau-i-negre, Lucia Lanfranconi.

Lucia Lanfranconi

A la segona meitat han sortit molt més fortes. Ens han marcat al minut 1 i a partir d'aquí ja hem buscat la lluita indiviidual, ens hem decentrat

A més de la derrota, les santcugatenques s'enduen també la lesió de la internacional per Alemanya Jennifer Plass, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc amb diversos punts a la mà.
La propera jornada viatge a Donosti, al camp de la Reial Societat, que amb tres punts iguala al Junior a la classificació.