Victòria als darrers minuts


  • Comparteix:

Celebració del gol de Júlia Menéndez

Celebració del gol de Júlia Menéndez

El Junior femení derrota per 4 gols a 1 el Sardinero i es situa segon a la classificació. Les d'Adrian Lock aprofiten l'ensopegada del Polo i l'empat entre el Club Deportiu Terrasa i l'Atlètic.

Les coses no han començat bé per les jugadores del Junior perquè no acabaven de materialitzar les ocasions de gol. Les visitants s'han avançat al minut 24 de penal. La reacció de les d'Adrian Lock no s'ha fet esperar, ja que han respost amb un gol de la Júlia Menéndez al minut 32. Amb el resultat d'1 a 1s'ha arribat al descans del partit.

La segona part ha estat diferent. El Junior ha controlat el joc i ha creat ocasions de manera constant, transmetent una sensació de control. Maria Romagosa ha rebut una targeta groga al minut 13, acció que no ha acceptat el conjunt santcugatenc. Tot i l'expulsió de la jugadora local, el Junior ha seguit amb la seva dinàmica agressiva. La recta final del matx ha estat clau pel desenvolupament final del partit, amb els gols de Healy (28'), Saskia Mueller (31') i Júlia (34'). El partit ha quedat vist per sentència. Adrian Lock, tècnic del Junior femení.

Adrian Lock

Ens ha costat molt guanyar el Sardinero.


Les jugadores del Junior s'enfronten la setmana vinent al Club Deportiu Terrasa, quart classificat i amb un punt menys que les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.