L'efectivitat del Barça trenca al Junior


  • Comparteix:

Nova derrota del Junior al camp del Barça

Nova derrota del Junior al camp del Barça

El Junior masculí d'hoquei herba cau derrotat per 3 gols a 0 davant el FC Barcelona. Un gol fruit d'un penal córner a les acaballes del primer temps trenca la moral blau-i-negra i condiciona el rumb del matx.

Els homes de Xavier Galí han sortit al camp amb moltes ganes d'emportar-se els dos punts en joc. El primer temps ha destacat per la igualtat entre tots dos conjunts. Tot i això, el FC Barcelona materialitzava un gol a falta de 5 minuts pel descans.

A la represa, el Barça ha estat molt més fort i constant que al primer temps i alguns errors defensius blau-i-negres han acabat condicionant el rumb del partit, que ha finalitzat amb el 3 a 0 favorable al Barça.

Marc Serrahima, porter del Junior, analitza la situació de l'equip.

Marc Serrahima

L'objectiu està clar: la permanència.


Tot i la derrota, la salvació segueix sent plausible. Per això, el proper partit després de la setmana de descans és fonamental pels interessos santcugatencs, ja que el València és un rival directe en la lluita per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.