Partit amb gust de play-offs


  • Comparteix:

Imatge de l'últim matx entre el Junior i el CD Terrassa

Imatge de l'últim matx entre el Junior i el CD Terrassa

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba visita diumenge el CD Terrassa. Els dos conjunts, clars candidats a la disputa dels play-off, intentaran vèncer per afiançar-se entre les quatre primeres places de la Divisió d'Honor.

El Junior arriba a aquest enfrontament en un bon moment. Les d'Adrian Lock, segones a la classificació, sumen 15 punts, un més que les egarenques, quartes.
La rivalitat entre els dos conjunts fa que al llarg del matx hi hagi més de 2 punts en joc. La portera blau-i-negre, Lucia Lanfranconi, assegura que si estan concentrades les coses els sortiran bé.


Lucia Lanfranconi

És una pedra més per veure si estem o no en els play-off. Moralment és un partit que motiva molt.


En el partit d'anada el resultat va ser d'empat a dos en un matx molt intens pels dos conjunts. Casualment, l'únic empat que han aconseguit aquesta temporada les santcugatenques.
La victòria blau-i-negre afiançaria les santcugatenques com a segones a la classificació i per tant entre els quatre conjunts candidats a la disputa dels play-off pel títol.

Diumenge a la una del migdia (13:00), a les Pedritxes, CD Terrassa- Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.