Els Special Hockey, cap a Holanda


  • Comparteix:

Els Special Hockey

Els Special Hockey

Una representació local dels Special Hockey catalans participarà al campionat europeu per a disminuïts psíquics que tindrà lloc del 21 al 23 d'agost a Holanda. El Taller Jeroni de Moragas és un dels tres centres que aportaran jugadors a la selecció.

Els Special Hockey participaran a l'europeu oficiós, que coincidirà amb el Campionat d'Europa absolut d'Amsterdam. Del Taller Jeroni Moragas, i dels centres de La Tutela i Catalonia surt el combinat que representarà Catalunya a l'europeu. Als Special hi participaran a més de Catalunya, representants holandesos i també alemanys.

Un dels responsables d'aquest viatge és el santcugatenc Aleix Serrahima, que explica que aquesta idea ja vé de lluny.

Fa un any i mig vaig anar a Holanda per agafar idees, i allà vam fer els contactes. D'aquesta relació n'han sorgit les sinèrgies que ara ens porten cap a Amsterdam










Però evidentment, la competició és gairebé el menys important de tot. Ho assegura el mateix Serrahima.

Aleix Serrahima

L'objectiu és obrir portes, fer una excursió màgica i gaudir d'aquesta aventura







Però la representació local va més enllà del taller Jeroni Moragas o del propi Aleix Serrahima. Les dues competicions catalanes d'Special Hockey que s'han celebrat fins el moment han tingut lloc a les instal·lacions del Junior, així com també els diferents entrenaments d'alguns dels equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.