Volen tornar a l'elit


  • Comparteix:

La selecció espanyola és favorita

La selecció espanyola és favorita

Les jugadores del Junior Berta Queralt, Cristina Guinea i Guadalupe San Félix i el tècnic Adrian Lock disputen l'Europeu 'B' sub 18 de Madrid. La selecció espanyola té l'objectiu de recuperar la categoria perduda ara fa dos anys i situar-se entre les millors seleccions del continent.

Per tradició i per potencial, Espanya és juntament amb Escòcia, candidata a arribar a la final del campionat i així recuperar una plaça a la màxima categoria continental de l'hoquei herba de seleccions. Tot i que la segona plaça serveix per complir l'objectiu d'ascens, les noies entrenades per Adrian Lock volen fer-ho de la millor manera possible: guanyant l'or.

I per això, Lock ha format un bloc potent que dona les màximes garanties d'aconseguir l'ascens, objectiu pel que ha confiat en tres jugadores del Junior. Berta Queralt, Guadalupe San Félix i Cristina Guinea formen part del combinat de 18 jugadores que tenen com objectiu el retorn entre les millors.

Espanya ha quedat enquadrada grup A amb la República Txeca, Polònia i Suïssa, uns rivals a priori assequibles per passar com a primers de grup. En l'altra banda del quadre, Escòcia, Ucraïna i País de Gal·les lluitaran per passar a semifinals, després de la renuncia de Bielorrussia a participar en el campionat.

L'entrenador anglès del combinat espanyol, Adrian Lock, analitza així les possibilitats del seu equip.

Adrian Lock

Hem de ser superiors a les rivals de grup. Crec que hem de fer les coses bé. Depenem més de nosaltres que dels altres equips.



Demà, Espanya inicia el campionat a partir de les set de la tarda (19:00h) contra Suïssa. De moment, en els partits de preparació per aquesta cita, el combinat espanyol ha empatat a 1 gol contra el cadet masculí de la Complutense, ha vençut per 2 a 1 al Valdeluz madrileny i ahir va derrotar al combinat escocès per 1 gol a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.