Pol Amat instruïnt els joves valors del Junior


  • Comparteix:

Pol Amat, nomenat millor jugador del món d'hoquei herba en el 2008, participa en la primera edició del campus organitzat per la jugadora del Junior, Maria Romagosa, a les instal·lacions del club local. Amat creu que totes aquestes iniciatives serveixen per millorar un esport que en el nostre país encara és considerat com minoritari.

No sempre és té l'oportunitat de rebre classes i consells del millor jugador del món d'hoquei herba. És per això que la presència de Pol Amat en el campus del Junior fa que els participants puguin gaudir d'una experiència potser irrepetible.

Amat ha mostrat als 25 inscrits, les claus per millorar la seva tècnica en la conducció i colpeig de la bola. L'internacional espanyol ha aconsellat els participants que treballin dur i amb il·lusió per millorar dia a dia.

Pol Amat creu que campus com aquest serveixen per millorar un esport que, en ser minoritari, no rep un suport dels mitjans que li permeti fer el salt qualitatiu i situar-se al nivell d'altres esports.

Pol Amat

Aquests campus serveixen per aportar coneixements als nanos, és algo diferent, i a més, col·laborar amb l'hoquei, perquè és un esport minoritari.




El jugador de l'Egara també ha analitzat la cantera catalana, destacant que des de sempre han sortit grans jugadors dels equips catalans. A més, ha valorat molt positivament la temporada del Junior, sobretot el femení, del qual destaca que el gran treball que estan fent les seves jugadores.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.