Or per Lock, Queralt, Guinea i San Félix


  • Comparteix:

Les espanyoles han arrassat a l'Europeu 'B' de Madrid

Les espanyoles han arrassat a l'Europeu 'B' de Madrid

El tècnic del Junior, Adrian Lock com a seleccionador, i les santcugatenques Berta Queralt, Guadalupe San Félix i Cristina Guinea aconsegueixen l'Europeu 'B' sub18 amb el combinat espanyol en derrotar a Escòcia per 4 a 2. La selecció espanyola aconsegueix la medalla d'or i l'ascens a la màxima categoria de l'hoquei europeu.

Partien com a favorites i han complert amb el guió. Tot i haver aconseguit l'ascens amb la victòria a semifinals davant Ucraïna, les noies d'Adrian Lock no s'han relaxat i han sortit des del primer moment a buscar el partit. La santcugatenca Berta Queralt, ha tingut molt protagonisme aconseguint els dos primers gols del partit, en el minut 9 i 47. Més tard, Lola Riera i Xantal Giné han ampliat l'avantatge. Les escoceses han reduït diferències fins a deixar en el definitiu 4 a 2.

L'entrenador del combinat espanyol, Adrian Lock creu que estaven obligats a aconseguir l'ascens i han acomplert amb l'objectiu.

Adrian Lock

L'ascens era imprescindible. Si no ho haguèssim aconseguit haguès estat un fracàs. I si no haguèssim guanyat la final m'hauria enfadat perquè havíem de guanyar.










A més, Lock valora molt positivament l'actuació de Berta Queralt, Guadalupe San Félix i Cristina Guinea durant el campionat.

Adrian Lock

Les tres han estat importants dins la selecció. Han fets gols, han donat assistències i a la final les tres han estat titulars. Estic molt content del seu rendiment.









Una victòria molt important que dóna la medalla d'or a una selecció que torna a estar entre les millors d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.