3 de 3


  • Comparteix:

Maria Romagosa ha tornat amb molèsties de la concentració

Maria Romagosa ha tornat amb molèsties de la concentració

La selecció femenina d'hoquei herba, amb les santcugatenques Júlia Menéndez i Maria Romagosa, aconsegueix tres victòries contra Irlanda en el mini stage realitzat aquest cap de setmana a València per preparar l'Europeu que es disputarà a Holanda a finals d'agost. Tres victòries que donen moral al conjunt espanyol, la que la selecció irlandesa està enquadrada en el mateix grup de l'Europeu.

4 a 0, 4 a 0 i 2 a 1. Deu gols a favor i només 1 en contra. Aquest és el balanç del combinat nacional en la concentració celebrada aquest cap de setmana a València. En el primer partit, disputat el divendres, la santcugatenca Júlia Menéndez va aconseguir un gol, mentre que Maria Romagosa ha tornat de València amb problemes físics.

Júlia Menéndez valora molt positivament les tres victòries de cara a l'Europeu.

Júlia Menéndez

Hem superat a Irlanda fàcilment i ara Escòcia serà un dur rival.




Una nova concentració que tindrà lloc des d'aquest divendres durant tres dies a Terrassa, on s'enfrontaran a la selecció escocesa, divendres i diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.