Una golejada per iniciar la temporada

El Junior masculí venç per 7 gols a 0 el Caldaria Barrocas en el primer partit de la Divisió d'Honor B d'hoquei herba. Els santcugatencs dominen clarament tot el partit i amb aquest resultat se situen líders.

Festival de gols i bon joc en l'estrena del Junior a la lliga. Els santcugatencs es mostren molt efectius en els llençaments de penal corner i aconsegueixen tres gols en els primers minuts de partit. Avantatge que han ampliat arribant al descans amb un 4 a 0 favorable.

A la represa, el partit ha seguit la mateixa tònica, domini aclaparador del Junior i moltes ocasions pels santcugatencs que han deixat el marcador final amb 7 a 0. Patricio Rago i Carlos García-Gascón han estat dels jugadors més destacats aconseguint tres i dos gols respectivament. Fran Ordeig i Xavi Ribó han aconseguit els altres dos gols del conjunt santcugatenc.

L'entrenador del Junior, Xavier Galí, creu que la clau del partit ha estat el bon inici dels seus homes.

Xavier Galí

Des de l'inici el partit s'ha posat de cara. Hem controlat el mig camp i els davanters han estat molt encertats.

La propera jornada els santcugatencs visiten el Pedralbes i serà dissabte a les cinc de la tarda (17:00 hores).