Cauen golejades

El Junior cau golejat per 8 a 0 contra el Club Deportiu Terrassa en la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba. Les egarenques fan gala d'una gran efectivitat de cara porteria i destrossen el Junior en quatre minuts, fent un parcial de 4 a 0, deixant el partit sentenciat abans del descans.

El partit ha canviat en el minut 24 del primer temps, quan el C.D. Terrassa ha inaugurat el marcador en un penal córner. Un minut després, segon gol de les egarenques. Sense temps de reacció pel Junior, dos contracops més, i dos gols més pel C.D. Terrassa. Minut 29 del primer temps i 4 a 0 en el marcador.

En el segon temps, el Junior ha sortit disposat a retallar les distàncies i ha intentat posar setge a la porteria egarenca. Les santcugatenques han obert el camp, circumstància que ha aprofitat el C.D.Terrassa per augmentar la renda de gols fins a 8 en els nombrosos contratacs que han tingut. Resultat final, 8 a 0 i el C.D.Terrassa campió de Catalunya de Divisió d'Honor.

L'entrenador del Junior, Adrian Lock, analitza les claus de la derrota.

Adrian Lock

El Terrassa ha dominat clarament en la primera part. Han tingut molta efectivitat en atac, però nosaltres no hem fet la nostra feina.

Per la seva banda, el tècnic del C.D. Terrassa, Alejandro Ayabarrena, considera que han dominat el partit en tot moment.

Alejandro Ayabarrena

Hem fet un bon partit, hem pressionat i no hem deixat que el Junior estiguès còmode en el camp. Hem aprofitat les nostres ocasions.

Ara, després d'aconseguir el subcampionat de Catalunya de Divisió d'Honor, el Junior comença la seva participació en la Divisió d'Honor estatal. S'enfrontarà a l'Egara, diumenge a dos quarts d'una (12:30h) en el camp del conjunt egarenc.