Victòria plàcida del Junior

El Junior continua segon a la lliga

El Junior masculí venç per 3 gols a 0 el Real Sociedad 1927 i continua en segona posició de la Divisió d'Honor B d'hoquei herba. Els santcugatencs sentencien el matx amb dos gols en dos minuts i la propera jornada visiten el Benalmàdena, líder de la categoria.

El primer temps ha transcorregut sense gols, però amb un Junior que ha portat la iniciativa del joc en tot moment. Només la falta d'encert en els darrers metres ha possibilitat al conjunt madrileny de la Reial Societat 1927 arribar al segon temps sense encaixar un gol.

En el segon temps, els santcugatencs han millorat de cara a porteria i Albert Garcia ha marcat per partida doble mitjançant dos penals còrner transformats en els minuts sis i vuit. Un avantatge que s'ha incrementat en el minut 15, quan Patricio Rago ha resolt dins l'àrea una jugada de contraatac pel Junior. Amb el marcador 3 a 0 a favor del Junior, el conjunt visitant ha intentat escurçar distàncies però no s'ha mostrat gens encertats en atac.

Resultat final, 3 a 0 i l'entrenador del conjunt santcugatenc, Xavier Galí, que fa aquesta lectura del partit.

Xavi Galí

Hem tingut 15 o 20 minuts bons, dos penals i una jugada que han decidit el partit. Partit clarament nostre.

La propera jornada, el Junior viatja a Màlaga per enfrontar-se al Benalmàdena, primer classificat de la Divisió d'Honor B. Tots dos conjunts es juguen el liderat.