Un any ple d'èxits


  • Comparteix:

El 2009 ha estat un any d'alegries

El 2009 ha estat un any d'alegries

El 2009 ha estat un any d'èxits per a les noies del Junior femení d'hoquei herba. I sobretot per al seu primer equip. Un Campionat de Catalunya de Sala, quart lloc a l'estatal indoor també, i dues segones places. Al campionat de Catalunya d'herba, i la final del títol del play-off de la Divisió d'Honor Femenina, on l'equip d'Adrian Lock va caure davant el Club de Campo. Podria haver caigut algun títol més, és cert, però l'equip, molt jove, millora any a any i cada vegada arriba més lluny. Potser per al 2010, un dels desitjos pot ser precisament aquest, que arribin més títols.

Tot comença a finals del gener passat. L'equip capitanejat per Júlia Menéndez s'adjudica el Campionat de Catalunya de Sala, després de quatre anys sense aconseguir el títol, s'imposa amb comoditat a la final al Club Deportiu Terrassa per 6 a 2 i demostra la seva superioritat fins el final. En semis, l'equip s'havia desfet també de l'Atlètic per 4 a 1.

Un triomf que no garanteix la participació a l'estatal de sala, que se celebra a Egara. Es fa un bon paper, però les santcugatenques cauen en semifinals davant, precisament, el CD Terrassa.

Al mes de Febrer arranca la competició sobre herba, on el Junior parteix com un dels grans aspirants. L'any anterior s'ha arribat a la final del play-off i aquest any es busca el títol.

Terceres a la fase regular, l'equip santcugatenc es desfà del Polo en semifinals, superant també el factor camp en contra. A la final espera el Club de Campo madrileny, el gran favorit.

Un Club de Campo que no dóna opció al Junior. Guanya el primer partit a Sant cugat als strokes, i s'endú també el triomf a Madrid per dos gols a un. Altre cop l'equip local, molt jove, perd en la final, deixant però una molt bona imatge i la sensació que, si se segueix en aquesta línia, el títol arribarà tard o d'hora.

Passa l'estiu i arriben Lena Jokovi i Alesa Andoain. Totes dues ajuden el conjunt d'Adrian Lock a aconseguir arribar a la final del campionat de Catalunya. Però una estrepitosa actuació condemna les santcugatenques al segon lloc, amb un 8 a 0 a la final davant el club Deportiu Terrassa.

El mes de Novembre comença la Divisió d'Honor femenina, i les blau-i-negres s'estrenen amb derrota contra el Club Egara. L'equip no té un bon inici de competició i pateix més del previst per situar-se en zona de play.off. Hi ha la sensació que es vol córrer massa.

A hores d'ara, les supernenes han anat millorant, com pronosticava la Júlia, i és hora de demostrar fins a on pot arribar aquest equip. A l'horitzó dos objectius, dos presagis per al 2010 de veu de la propia capitana.

Tant de bo ella tingui raó i des de Cugat.Cat podem explicar els èxits d'un Junior femení que vol i pot ser campió de tot.

Escolta aquest reportatge a Cugat. ràdio.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.