Reynolds s'aferma a la porteria del Junior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Kristina Reynolds

Imatge d'arxiu de Kristina Reynolds

El tècnic del conjunt femení d'hoquei herba del Junior, Adrian Lock, valora positivament el rendiment de la nova portera de l'equip, l'alemanya Kristina Reynolds, que tot just fa dues setmanes que va debutar amb les blau-i-negres. Lock, que podrà comptar amb Reynolds fins a finals de temporada, la qualifica com una de les millors del món en la seva posició

Kristina Reynolds va debutar amb el Junior el passat 19 de març, en el primer partit a la fase final de la Copa de la Reina contra San Pablo Valdeluz. Tot i el poc temps que porta a l'equip, Kristina Reynolds n'ha tingut prou per demostrar la seva qualitat i fer-se amb la titularitat.

El tècnic del Junior femení, Adrian Lock, explica que no van poder rebutjar la incorporació d'una jugadora del prestigi de Reynolds a l'equip.

Arian Lock

Va oferir-se a jugar amb nosaltres. El club ho va valorar i ho vam acceptar.


Kristina Reynolds és una jugadora alemanya de 25 anys, provinent de l'Hamburg i votada millor portera internacional per molts entrenadors de seleccions nacionals. Adrian Lock assegura que posseeix totes les qualitats necessàries en una portera i creu que la seva presència al camp dóna seguretat a l'equip.

D'altra banda, Lock ha mostrar plena confiança en la que fins ara era la portera titular de l'equip, Júlia Leirado, que ha vist com Kristina Reynolds es feia amb la seva posició. El tècnic creu que Leirado ha d'aprofitar l'oportunitat de compartir vestuari amb una portera de la qualitat de Kristina Reynolds.

Adrian Lock

És una gran oportunitat per la seva formació i el desenvolupament de la seva carrera.




Reynolds es quedarà al Junior fins al final de la temporada. El Junior té, doncs, uns quants mesos per gaudir d'un fitxatge extra del màxim nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.