Cara i creu per les santcugatenques en el Quatre Nacions


  • Comparteix:

Cap dels dos combinats ha pogut tornar amb la victòria de Leusden

Cap dels dos combinats ha pogut tornar amb la victòria de Leusden

La selecció espanyola sub 16, amb la santcugatenca Gemma Mier, aconsegueix la segona plaça en el Quatre Nacions en perdre la final per 4 gols a 0 davant Holanda. Per la seva banda, la sub 18, amb el tècnic del Junior, Adrian Lock com entrenador, i les jugadores del Junior, Andrea Feu i Cristina Guinea, finalitzen en quarta i última posició en perdre a la final de consolació per 3 gols a 0 davant Alemanya.

Paper discret del conjunt sub 18 en aquest Quatre Nacions disputat a la localitat holandesa de Leusden. Les noies d'Adrian Lock, només han pogut guanyar un dels quatre partits que ha disputat. Les santcugatenques Andrea Feu i Cristina Guinea juntament amb les seves companyes de selecció tornen classificades en darrera posició d'aquesta competició.

Per la seva banda, tot i només guanyar un partit, la selecció sub 16, amb la santcugatenca Gemma Mier en l'equip, finalitza subcampiona del Quatre Nacions. El seu botxí a la final, la selecció amfitriona, Holanda que derrota el combinat espanyol per un contundent 4 a 0 a la final.

Tant la selecció sub 16 com la sub 18, tornen de Leusden amb el balança d'una victòria i tres derrotes. El combinat holandès s'ha proclamat campió en totes dues categories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.