El Junior empata amb el líder i s'allunya de l'ascens


  • Comparteix:

El Junior ha empatat a 2 gols amb el líder, el Vallès

El Junior ha empatat a 2 gols amb el líder, el Vallès

L'equip masculí del Junior empata a 2 amb el líder, el Vallès, en un matx on tots els gols es marquen a la primera meitat. Els santcugatencs dominen el segon temps, però sense encert de cara a porteria. Els de Xavier Galí continuen tercers, però a tres punts del segon, el Benalmádena, que ocupa zona d'ascens a Divisió d'Honor.

Partit molt igualat entre el Junior, tercer, i el Vallès, líder de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han començat avantçant-se en el marcador mitjançant Albert García, però ràpidament els visitants han empatat. L'efectivitat del Vallès ha tornat a posar-se de manifest quan els egarencs marcaven l'1 a 2. Pocs minuts abans de finalitzar el primer temps, l'argentí Patricio Rago aconseguia l'empat a 2. Mitja part i màxima igualtat. A la represa, el Junior ha tingut la possessió de la pilota, però sense encert de cara a porteria. Resultat final d'empat a 2. El jugador blau-i-negre, Ignasi Pijoan, creu que el punt aconseguit és positiu.

Ignasi Pijoan

El punt sumat és positiu. Resten tres partits i tenim possibilitats matemàtiques d'ascens.



Després d'aquesta jornada, el Junior continua tercer, a tres punts del segon, el Benalmádena, i a cinc del líder, el Vallès. Resten tres jornades de lliga i els santcugatencs han de quedar segons per pujar a la Divisió d'Honor. Els santcugatencs visiten diumenge vinent el València, cinquè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.