Només poden empatar al camp de l'Atlètic de Terrassa


  • Comparteix:

Falta d'encert de les santcugatenques cara gol

Falta d'encert de les santcugatenques cara gol

El Junior femení empata a zero gols al camp de l'Atlètic Terrassa en l'avantpenúltima jornada de la Divisió d'Honor. Egarenques i santcugatenques es mostren poc encertades cara porteria. Les d'Adrian Lock continuen quartes amb tres punts més que l'Egara, cinquè classificat.

El partit ha estat bastant fluix per totes dues bandes. Les santcugatenques no han sabut aprofitar les ocasions que han tingut cara porteria i només han pogut aconseguir un empat en el camp del setè classificat. Un partit amb molt en joc per totes dues bandes, mentre que les locals lluiten per escapar de la zona perillosa de la classificació, les santcugatenques volen consolidar-se en el play-off pel títol, on lluita principalment amb el Club Egara per ocupar una plaça. Es per això que per la jugadora del Junior, Perla Casey, tot i el mal joc el punt aconseguit és molt important.

Perla Casey

Hem tingut alguns penals però no hem estat fines. Hem perdut moltes pilotes al mig camp i no hem jugat bé, però crec que aquest punt serà important.


Amb aquest empat, les blau-i-negres sumen 20 punts, tres més que el seu immediat perseguidor, l'Egara. La propera setmana el Junior femení rep el Club de Campo, segon classificat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.