Un Junior en alça s'assegura el play-off


  • Comparteix:

Partit molt intens entre santcugatenques i madrilenyes

Partit molt intens entre santcugatenques i madrilenyes

El Junior femení venç per 1 gol a 0 el Club de Campo en la penúltima jornada de la Divisió d'Honor i aconsegueix matemàticament entrar al play-off pel títol de lliga. La darrera jornada contra el Polo servirà per saber en quina de les quatre posicions finalitzen pels encreuaments del play-off. Ara mateix el Junior és tercer i la resta de classificats són C.D.Terrassa, Club de Campo i Reial Societat.

Bon partit de les santcugatenques contra un rival ja classificat pel play-off pel títol, que ha arribat a Sant Cugat amb algunes baixes. Des del primer minut les blau-i-negres han sortit molt concentrades pressionant a tot el camp i mostrant a les madrilenyes que anaven pel partit. En el primer temps el domini no ha estat per cap conjunt, tot i que les santcugatenques han tingut més ocasions.

Però ha estat al començament de la segona meitat quan Healy Brown ha aconseguit l'únic gol del partit pel Junior rematant a plaer una jugada a l'àrea de les madrilenyes. A partir d'aquest moment, el Club de Campo ha avançat les línies i el Junior ha tingut les millors ocasions al contraatac. Tot i no fer més gols, les santcugatenques han estat molt bé en defensa i han mantingut la porteria a zero malgrat que el Club de Campo ha tingut bastants penals còrner a favor.

Adrian Lock

Important victòria i ara a concentrar-nos en el play-off per arribar en les millors condicions



La propera jornada, R.C.Polo-Junior. Les santcugatenques han de guanyar per no perdre la tercera plaça.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.