Dos santcugatencs, ferms candidats a disputar l'Europeu cadet


  • Comparteix:

Gemma Mier i les seves companyes del Junior en una imatge d'arxiu

Gemma Mier i les seves companyes del Junior en una imatge d'arxiu

La Federació Espanyola d'Hoquei ha inclòs dos santcugatencs, Xavier Queralt i Gemma Mier, a la llista de convocats de la selecció sub-16 de cara a la concentració de Terrassa que es farà del 4 al 6 de juny. Una concentració que, si bé no és definitiva, és pràcticament la que formarà els equips masculí i femení pel Campionat d'Europa que se celebra a Barcelona del 12 al 17 de juliol.

Tot i aquesta bona notícia, l'entrenador de Xavier Queralt al Junior, Hugo Fernández, considera que la representació santcugatenca hauria de ser major.

Hugo Fernández

És un jugador a destacar, però crec que en podríem tenir algun més a la selecció








Aquesta serà la convocatòria prèvia a l'Europeu, però tant el seleccionador masculí, José Vicente Sánchez-Alarcos, com el femení, Arseni Sañé, s'han volgut reservar una última llista pendents del que pugui passar al Campionat autonòmic cadet, que tindrà lloc del 27 al 30 d'aquest mes a San Fernando, en el cas dels nois, i a les instal·lacions del Polo, en el cas de les noies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.