Mier jugarà la final, Queralt es queda a les portes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la selecció espanyola d'hoquei herba

Imatge d'arxiu de la selecció espanyola d'hoquei herba

Gemma Mier i el combinat femení de la selecció espanyola disputaran dissabte la final de l'Europeu sub-16 d'hoquei herba després de vèncer (3-0) contra Bèlgica a semifinals. Per contra, Xavier Queralt i els seus companys no han pogut passar de semifinals al caure (2-3) contra Holanda, que ha aconseguit el gol d'or a l'últim segon de la pròrroga. El partit pel tercer i quart lloc el jugaran dissabte a dos quarts de cinc de la tarda contra Àustria.

Cara i creu pels dos santcugatencs a l'Europeu sub-16 que s'està disputant al RC Polo de Barcelona. Gemma Mier ha aconseguit l'accés a la final després que la selecció espanyola derrotés Bèlgica a semifinals, amb gol de la santcugatenca inclòs. La final es juga dissabte a dos quarts de set entre la selecció espanyola i el vencedor del partit entre Holanda i Irlanda.

Menys sort ha tingut Xavier Queralt, que ha vist com un gol d'Holanda a l'últim minut de la pròrroga deixava el seu equip fora de la final. La selecció espanyola masculina juga el partit pel tercer i quart lloc dissabte a dos quarts de cinc contra Àustria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.