Sumen el primer punt al mundial


  • Comparteix:

Imatge extreta de: www.rfeh.com

Imatge extreta de: www.rfeh.com

La santcugatenca Júlia Menéndez, juntament amb el combinat espanyol d'hoquei herba, aconsegueix el primer punt al Mundial que se celebra aquests dies a la ciutat argentina de Rosario. Les de Pablo Usoz empaten (2-2) davant Corea en un matx molt igualat, que s'ha regit per un estira i arronsa constant entre les dues seleccions per sumar el triomf i abandonar les darreres places de la classificació del Grup B.

Tot i que el matx no ha començat de la millor manera pel conjunt estatal, doncs han estat les coreanes les que s'han avançat al marcador, les de Pablo Usoz han sabut mantenir la calma i esperar que arribés el gol que empatés el marcador per així agafar confiança. Amb l'1 a 1 al marcador, Menéndez i les seves companyes han pogut jugar amb més comoditat que en d'altres partits i han gaudit de més oportunitats de gol, tot i així, han estat les coreanes les que s'han tornat a avançar al marcador. Amb el 2 a 1 arribava el descans.

A la represa les coses no han canviat, l'estira i arronsa entre els dos conjunts ha permès que el combinat espanyol empatés el partit, resultat amb el que s'acabaria el matx.
Tot i que amb aquest resultat les de Pablo Usoz no abandonen la última plaça del Grup B, el combinat espanyol encara té opcions de quedar en quarta posició de la classificació. Això sí, Espanya haurà de guanyar la Xina per un mínim de tres gols i haurà d'esperar que Sud-àfrica perdi davant Corea.

El proper enfrontament de Menéndez i les seves companyes és aquest dilluns a dos quarts de tres, hora argentina, quan aquí seran dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.