El Junior perd contra el RC Polo


  • Comparteix:

Imatge del partit corresponent a la segona jornada del torneig entre el Junior i l'Egara

Imatge del partit corresponent a la segona jornada del torneig entre el Junior i l'Egara

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba cau derrotat (1-2) contra el Polo en la jornada avançada del campionat de Catalunya disputada aquest dijous. La jugada clau va arribar a falta de 20 segons, quan les blau-i-negres van encaixar el segon i definitiu gol per part de les visitants.

Aquest és el tercer partit que juga el Junior al Campionat de Catalunya. Les santcugatenques van perdre el primer matx al camp del Castelldefels (1-0), van empatar el segon a casa contra l'Egara (0-0) i van perdre aquest dijous contra el Polo (1-2). El tècnic santcugatenc Adrian Lock aprofita aquesta competició perquè les jugadores del juvenil agafin experiència amb l'equip. El quart matx del campionat, corresponent a la tercera jornada, és dimarts al camp del C.D.Terrassa, amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria del campionat de Catalunya.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.