El Junior femení cau derrotat pels seus errors defensius


  • Comparteix:

El Junior femení continua sense guanyar al campionat de Catalunya

El Junior femení continua sense guanyar al campionat de Catalunya

El Junior femení cau derrotat per 0 gols a 3 davant el Club Deportiu Terrassa a la quarta jornada del campionat de Catalunya. Les santcugatenques paguen car els seus errors defensius davant un rival més experimentat. Les d'Adrian Lock continuen sense conèixer la victòria a la competició.

El tècnic del primer equip del Junior femení, Adrian Lock, continua donant minuts a diferents jugadores del juvenil per veure si alguna d'elles pot ser utilitzada durant la temporada. Aquest és el principal objectiu amb el que les santcugatenques afronten la competició. En aquesta quarta jornada de competició, el Junior ha perdut per 0 gols a 3 davant el Club Deportiu Terrassa. L'entrenador de l'equip, Adrian Lock, destaca que la clau de la derrota són els errors defensius del seu conjunt.

Adrian Lock

Hem perdut pels errors defensius i no pel bon joc del Club Deportiu Terrassa.


Després d'aquesta jornada, el Junior ocupa la darrera plaça del grup amb un empat i tres derrotes. Les santcugatenques tancaran la seva participació al campionat de Catalunya dissabte a les dues de la tarda al camp de l'Atlètic de Terrassa. Precisament les egarenques seran el primer rival del conjunt blau-i-negre a la lliga que s'inicia el 10 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.