El Junior finalitza amb derrota el Campionat de Catalunya

Imatge del partit entre el Junior i l' Atlètic Terrassa

El Junior masculí d'hoquei herba cau derrotat a casa davant l'Atlètic Terrassa (1-5) en l'última jornada del Campionat de Catalunya. Els santcugatencs, amb només quatre jugadors superiors de 20 anys, finalitzen el torneig amb una victòria i tres derrotes. L'entrenador dels blau-i-negres, Fede González, destaca la joventut del seu planter i valora l'esforç dels seus jugadors.

Amb el resultat d'aquest dissabte al camp del CD Terrassa, el conjunt blau-i-negre jugava aquest partit amb cap possibilitat d'arribar a les semifinals del torneig. Al primer quart el conjunt rival s'ha avançat al marcador. A l'inici del segon període, els santcugatencs han igualat el marcador mitjançant un penal-còrner que ha transformat Miki Pérez. Minuts més tard arribava el segon gol de l'Atlètic Terrassa. El marcador al descans era d'1 gol a 2.
A la represa dos gols del conjunt visitant han sentenciat el matx per l'Atlètic. El cinquè gol ha arribat a l'última jugada del partit.

L'entrenador dels santcugatencs, Fede González, valora el joc dels joves jugadors del Junior davant l'Atlètic Terrassa.

Fede González

Ha estat un partit bo tot i la derrota. Amb jugadors molt joves hem jugat bé davant un gran equip com l'At.Terrassa.

González també valora el treball del jove jugador santcugatenc de 15 anys Marc Serrahima.

És un dels millors jugadors de la seva edat a nivell estatal i ara s'ha de preocupar de treballar.

El Junior ara té dues setmanes per descanasar i preparar l'inici de la Divisió d'Honor B davant el València.