El Junior es col·loca líder de la Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip masculí del Junior venç (3-4) al camp del Múrcia i és el nou líder de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs es mostren molt efectius en atac, però donen moltes facilitats defensives. Els blau-i-negres sumen tres victòries consecutives.

Triomf molt treballat del Junior al camp del Múrcia. Els santcugatencs s'han vist sorpresos amb un gol matiner dels locals, però ràpidament el Junior ha empatat. Final del primer temps. A la represa, tres gols consecutius dels santcugatencs posaven l'1 a 4 a falta de deu minuts pel final. El Múrcia ha intentat reaccionar deixant el 3 a 4 definitiu. L'entrenador del Junior, Fede González, es mostra content per l'efectivitat del seu equip, però molest amb les errades defensives.

Fede González

Estic molt satisfet per la victòria i per l'encert del nostre equip.


Després d'aquesta victòria, el Junior és el nou líder empatat a punts amb el Caldaria i Pedralbes. Els santcugatencs reben la propera jornada el San Sebastián, quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.