El Junior vol la lliga

El Junior remunta i supera el Caldaria-Barrocas (2-1) després d'un partit en el que el millor ha estat el resultat. Els santcugatencs han jugat un partit discret que els permet seguir lluitant amb el Barça i el Pedralbes per optar al títol. Els blau-i-negres han marcat els dos gols a la segona part i han aconseguit evitar fins a cinc vegades que els visitants empatessin mitjançant el penal còrner.

El Junior ha començat dominant i al minut 11 Miquel Pérez ha disposat d'un penal còrner per avançar-se que ha acabat fallant. Al minut 18, el penal còrner l'ha errat el Caldaria que tres minuts més tard s'ha avançat en una bona jugada personal. A partir del gol el joc ha passat a domini dels visitants. A la represa els santcugatencs han sortit amb més ambició i han buscant l'empat insistenment. La igualada ha arribat al minut 10 al transformar Edu Garriga un penal còrner. Les ocasions dels locals se succeïen però el gol de la victòria s'ha fet esperar fins el minut 27, obra de Guillermo Carnicer. Els últims minuts han estat agònics pels locals, defensant i evitant que els gallecs anotessin amb tres penals còrners.

El tècnic del Junior, Fede González, es mostra satisfet per la victòria.

fede caldaria

No ha estat un bon partit. Físicament no hem tingut xispa i el fet d'arribar tard a totes les boles ens ha fet cometre errors.

La propera jornada els blau-i-negres tornen a jugar com a local. En aquesta ocasió rep l'Egara 1935, penúltim classificat. El partit es disputarà d'aquí a dues setmanes, diumenge, a dos quarts d'una a les instal·lacions del Junior.